Me emme vain
välitä, me
välitämme.

Palvelumme

Tutustu joustaviin palveluihimme. Me autamme oikean työntekijän haussa!

Henkilöstövuokraus
Lue lisää

Tarvitsetko lisäresursseja sesonkiin, sijaisuuksiin tai määräaikaisiin tehtäviin? Henkilöstövuokraus on joustava ja ketterä tapa täydentää yrityksesi henkilöstötarpeet kustannustehokkaasti. Täytämme henkilöstötarpeenne lappilaisella ammattitaidolla ja sydämellä. Meille työntekijät ovat enemmän kuin vain työntekijöitä ja heidän arvostuksensa näkyy aina asiakkaallemme asti. 

Suorarekrytointi
Lue lisää

Oletteko palkkaamassa yritykseenne uutta lahjakkuutta? Autamme teitä löytämään juuri oikean ihmisen laajenevaan yhteisöönne. Suorarekrytoinnissa voimme etsiä teille sopivan henkilön suorahaun, ilmoitushaun tai oman hakijapoolimme joukosta. Rekrytointi tapahtuu täysin teidän toiveidenne mukaan yhteistyössä, jossa ammattitaitomme takaa oikean henkilön löytymisen taloonne. 

Koulutukset
Lue lisää

Työelämän muutoksissa osaamisen jatkuva kehittäminen on ensiarvoisen tärkeää. Tarjoamme valmennus- ja koulutuspalveluita, joiden avulla yritykset ja työntekijät saavat juuri sitä tarvitsemaansa täsmä osaamista, jotta ammattilaiset pystyvät toteuttamaan yritysten osaamistarpeet. Osaavan henkilökunnan avulla alueen yritykset pystyvät palvelemaan meitä kaikkia. Kasvun myötä syntyy jälleen uusia työpaikkoja ja uusia palveluita pohjoiseen.

Koulutukset

Asiantuntijapalvelut
Lue lisää

Tarjoamme kokonaisvaltaista henkilöstöhallinnon palveluita ja voimme toimia yrityksesi henkilöstöhallinnon”rakennuttajakonsulttina”.

Hae työntekijää.

Henkilöstön hankinnan ulkoistaminen säästää aikaa, vähentää riskejä ja antaa yrittäjälle mahdollisuuden keskittyä olennaisempiin töihin.

Anna me etsitään sinulle työntekijä. Täytä oheinen lomake tai soita meille niin kerromme lisää.

Ilmoita työpaikasta.
Todella helppo tapa saada työntekijähaku käyntiin. Klikkaa.

  Etsi työntekijää.
  Klikkaamalla työntekijähaku käyntiin.

   Ollaan yhteydessä!

   Heidi Alariesto

   yrittäjä / myynti, konsultointi, rekrytointi

   Ollaan yhteydessä!

   Hannu Romppanen

   asiakkuuspäällikkö / myynti, rekrytointi

   Kittilä, Suomi